Aplikacija za VERITAS Florence

Veritas FLORENCE dela z mobilno aplikacijo za pametne telefone in tablice, ki omogoča intuitivno ustvarjanje in obdelavo.

 

V aplikaciji so shranjeni motivi in individualne prilagoditve in izvesti je mogoče nastavitve. Po predelavi šivalne enote v enoto za vezenje je mogoče postopek vezenja opazovati in izvajati preko aplikacije. Povezavo do stroja za vezenje je mogoče vzpostaviti preko neposredne povezave z brezžičnim omrežjem ali preko obstoječega brezžičnega omrežja.

Izbira predloge

V aplikaciji je nameščenih že 70 motivov za vezenje. Dodatne motive, v običajnih formatih vezenja, lahko preprosto uvozite in uporabite. Namestitev in prilagoditev na različne velikosti okvirjev za vezenje VERITAS Florence se izvede intuitivno s premikom prsta na zaslonu.

Obdelava slike

S premikom prsta lahko motive v okvirju za vezenje svobodno nameščate, obračate in premikate. Tudi prilagoditev velikosti ali dodajanje dodatnih motivov ali besedil je mogoča. Individualne postavitve lahko shranite tudi v aplikaciji in jih naslednjič uporabite.

 

Prilagoditev barv

V aplikaciji lahko prilagodite barve motivov, tako dobite že predhodno vtis o vezenih motivih. V knjižnici barv so shranjeni vsi proizvajalci sukanca za vezenje, vključno s pravilnimi številkami in opisi. Tako lahko pred vezenjem sestavite prave sukance.

 

Začetek postopka vezenja

Pred začetkom vezenja aplikacija preveri ali sta vstavljena modul za vezenje in pravilen okvir za vezenje in ali so sukanci napeljani. Motiv se preko brezžičnega interneta prenese na VERITAS Florence in s samo enim pritiskom na gumb se stroj zažene s prvo barvo.

Opazovanje napredka

Aplikacija MyPatterns prikazuje aktualen napredek postopka vezenja natančno za vsak vbod in samodejno sporoči, ko je potrebna menjava barve sukanca ali spodnje niti.

Aplikacija za android

Dovolj teorije, kdo si želi nekaj prakse? Potem si prenesi brezplačno aplikacijo MyPatterns sedaj pri Google Play in preizkusi na svojem androidnem pametnem telefonu ali tablici, kakšen umetnik vezenja se skriva v tebi!

Do aplikacije za android »

Aplikacije za iOS

Za brezplačen preizkus vsega prebranega si brezplačno prenesi aplikacijo MyPatterns na svoj iPhone ali iPad in oblikuj predloge za vezenje iz svojih priljubljenih motivov, te pa nato uresniči na VERITAS Florence!

Do aplikacije za IOS »