App för VERITAS Florence

VERITAS Florence arbetar med en mobil app för smartphones och surfplattor, som möjliggör intuitiva inställningar och ändringar.

 

Motiv och individuella anpassningar kan ställas in och sparas i appen. Efter att sy-enheten har byggts om till en broderienhet kan broderiprocessen utföras och följas via appen. Den kan sammankopplas med broderimaskinen direkt via wifi-förbindelsen eller via ett redan befintligt wifi-nätverk.

Välj förlaga

Appen har 70 förinstallerade broderimotiv att välja på. Att importera och använda ytterligare motiv i de vanliga brodyrformaten är enkelt. VERITAS Florence sköter intuitivt placeringen och anpassningen till de olika stora broderiramarna med hjälp av fingerrörelser på bildskärmen.

Redigera bild

Motiven kan placeras, vridas eller skjutas omkring fritt på broderiramen med hjälp av en fingerrörelse. Det är även möjligt att anpassa storleken eller att lägga till ytterligare motiv eller texter. Den individuella sammanställningen kan även lagras i appen och användas vid nästa tillfälle.

 

Anpassa färger

Färger och motiv kan anpassas i appen. På så sätt får man ett trevligt intryck av det broderade motivet redan på förhand. Broderitrådstillverkare och deras utbud med olika färger finns lagrade i färgbiblioteket, tillsammans med nummer och beteckningar. På så sätt kan rätt garn införskaffas innan broderingen inleds.

 

Inled broderiprocessen

Innan broderiprocessen inleds kontrollerar appen att broderimodulen och rätt broderiram används och att garnen är trädda. Motivet förs över till VERITAS Florence med hjälp av wifi. Maskinen börjar brodera med den första färgen direkt efter att knappen har tryckts in.

Övervaka processen

Appen MyPatterns visar broderiprocessens framsteg, på stygn-nivå och meddelar automatiskt när färg på garn eller undertråd behöver bytas.