Hoe kan ik een nieuw naai-idee op de VERITAS Carmen installeren?

Download eerst het naai-idee van onze website en sla het op uw computer op.

Kopieer vervolgens het ‘.guide’-bestand naar een micro-USB-stick. Als uw computer geen micro-USB-poort heeft, kunt u ook een adapterkabel gebruiken.

Het is ook mogelijk om een "normale" USB-stick te gebruiken en deze later met een adapterkabel op de VERITAS Carmen aan te sluiten.

Sluit nu de USB-stick aan op de VERITAS Carmen.

Zet de VERITAS Carmen aan en tik op het tandwielsymbool in de rechterbovenhoek van het hoofdmenu om het instellingenmenu te openen. Tik dan op ‘Naai-idee importeren’.

Het naai-idee wordt nu automatisch op uw VERITAS Carmen geïnstalleerd. Schakel de VERITAS Carmen niet uit tijdens het installatieproces.

Laatste update op 15.05.2020 door Robert Lahmer.

Ga terug